DRES ZG - PRODAJA NOGOMETNIH DRESOVA

DOBRO DOŠLI .....
UKOLIKO ŽELITE KUPITI NOGOMETNI DRES NA PRAVOME STE MJESTU

U ponudi imamo najnovije orginalne nogometne dresove najboljih europskih i svjetskih nogometnih klubova te dresove nogometnih reprezentacija sa službenim tiskom brojeva i imena te službenim oznakama nacionalnih liga odnosno natjecanja u kojem nastupaju.. DRESOVI su dostupni u svim veličinama S , M , L , XL , a neki modeli i do 4XL veličine ... također određeni dresovi su dostupni u opciji s dugim rukavima , a razlika u cijeni u odnosu na kratki rukav je 20kn ....

DOSTUPNI SU SVI IGRAČI KOJI IGRAJU ZA KLUB KOJI JE VAMA ZANIMLJIV ILI JE DOSTUPNO U OPCIJI DA SE NA DRES TISKA VAŠE VLASTITO IME I BROJ PO ŽELJI npr. broj 77 i ime PERO sa službenim orginalnim tiskom

Radimo na temelju narudžbe i dresovi se čekaju između 15 - 20 dana Cijene dresova se kreću između 230 kn - 350 kn i ovisi o detaljima i nacionalnim ligama. Dresovi bez imena i broja i oznaka lige su jeftiniji dok sa svim tim spomenutim detaljima su skuplji...dok oni najskuplji imaju detalje poput ušivenog datuma određene utakmice....

BESPLATNA POŠTARINA.


ver

Moj naslov sadržaj stranice

TRENING DRESOVI - POLO MAJICE

AKCIJSKA PONUDA MJESECA

PONUDA DRESOVA SEZONA 2016/2017

PONUDA DRESOVA SEZONA 2016/2017
PONUDA DRESOVA SEZONA 2016/2017

NARUDŽBA I MJERE DRESAPOŠTARINA

POŠTARINA SE PLAĆA U IZNOSU OD 20 KN


MJERE DRESA

DETALJI OKO NARUDŽBE


Poštovani,


Radimo isključivo putem narudžbe.

Radi velikog broja dresova u ponudi i ogromnog broja opcija tih istih (ime i broj, veličina,oznake natjecanja na rukavima, tisak vlastitog imena itd.) nemamo zalihe te više ne šaljemo dresove motodom uplate "preuzećem"(plaćanje poštaru pri isporuci) jer smo bili prisiljeni preći na drugačiji način poslovanja (unaprijed uplata na tekući).

Razlog je uz veliku zalihu koju bi trebali imati također i taj jer smo imali dosta nazovimo to nasanjkavanja od nekih određenih ljudi koji bi naručili dres pa kad je isti stigao.. mi bi ga poslali no dres se vraćao nazad u naše ruke .. a ti isti više nisu odgovarali na naše pozive.

Bilo je tu dresova koji nisu atraktivni tj. popularni kao Real ili Ac Milan itd..za koje je trebalo određeno razdoblje da se pojavi fan tog kluba da ga uzme te koje smo davali čak i ispod nabavne cijene samo da bi se djelom naplatili...a stvarno imamo dosta stalnih kupaca koji uzmu gotovo sve što imamo odmah.

Nažalost niti mi ne dobivamo dres na "lijepe oči" te ga isto moramo platiti u cijelosti odmah .
Znamo da je teško kupiti nešto na osnovu toga da ne vidite osobu od koje kupujete , ali vjerujte nama je više u interesu prodati dres na fer način i zaraditi nešto jer znamo da ćete se ponovno vratiti s novom narudžbom zato jer se radi o pravom proizvodu ...nego prodati samo jednom na pogrešan način...jer u slučaju da netko nije dobio dres u ovom dugogodišnjem periodu već bi se takva informacija odavno nalazila na internetu te bi došli na loš glas.

(pod tim mislimo na ljude koji mogu dokazati da je uplata bila preko nas , a ne preko nekih prevaranata "šalabajzera" koji love na mutno i predstavljaju se kao mi)

Iz tog razloga narudžbe zaprimamo isključivo na ovaj mail -
dreszg@yahoo.com

Zaista nam je u cilju da nas upravo Vi kao kupac preporučite dalje svojim prijateljima i poznanicima i prenesete iskustva kupovine preko nas.

Čest slučaj je bio da se nakon prve narudžbe kupci uzmu čak po par komada i preprodaju dalje i na taj način zarade sebi dres.
Ukoliko ste zainteresirani mailom šaljemo obrazac za narudžbu dresa ...gdje nakon uplate nam pošaljete popunjen obrazac narudžbenice sa svim detaljima vezane uz dres te sa Vašim osobnim podacima koji su potrebni za isporuku dresa ... i dres je na Vašoj adresi za cca 15-20 dana...naravno ako se slažete sa svim gore navedenim uvjetima.

Vaš DresZg

OSTATAK PONUDE - STARIJI POSTOVI

OSTATAK PONUDE - STARIJI POSTOVI
STARIJI POSTOVI